Over ons

Diagnose van uw gebitstatus, maar niet de rit naar onze praktijk maken? Dan kunt u gebruik maken van onze RDS.

Hoe gaat u te werk?

Om tot een juiste diagnose te kunnen komen, dient u van uw gebit een ACTUEEL OPG (=panoramaopname van het gehele gebit) te laten vervaardigen en per email te sturen aan info@praktijksolleveld.nl. Een afdruk op papier voldoet dus niet aan de eisen om een juist bevindingenverslag te kunnen maken. Let op: het beeldmateriaal dient actueel, goed contrastrijk en haarscherp te zijn!

Naast het opzenden van dit beeldmateriaal dient tevens het RDS-aanvraagformulier (downloadlink te vinden onderaan deze pagina) volledig ingevuld te worden meegestuurd.

Na analyse van het OPG ontvangt u de opname op een Cd-rom retour met onze bevindingen en een beknopt advies met relevante bijlagen). Vanzelfsprekend dient te worden aangemerkt dat de RDS slechts bedoeld is voor het lokaliseren van röntgenologisch aanwijsbare haard- en stoorveldactiviteit in uw gebit. Voor een uitgebreid, computergestuurd stoorveldonderzoek en/of mondstroommetingen en aanvullende laboratoriumonderzoeken, is het maken van een afspraak noodzakelijk. Uitgebreide informatie met betrekking tot dergelijke onderzoeken, kunt vinden op deze website.

Wijze van betaling

Indien u gebruik maakt van deze RÖNTGEN – DIAGNOSE – SERVICE, ontvangt u bij het verslag van de bevindingen een declaratie ten bedrage van € 95,– (zie ook onder Tarieven en Vergoedingen). Dit zijn de kosten voor het analyseren, het opstellen van een bevindingenverslag met beknopt advies. Dit bedrag geldt voor de diagnostiek van maximaal 1 OPG van één persoon.

Privacy

Door insturen van het OPG en het ingevulde aanvraagformulier, gaat u onvoorwaardelijk akkoord met ons privacy beleid, onze algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden.

RDS-aanvraagformulier

Download